Kontakta oss

Du är välkommen att ringa, maila eller använda kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss.

031-383 46 00
info@olympus.nu


Göteborg

Tagenevägen 70B
425 37 Hisings Kärra

Uddevalla

Björbäcksvägen 6
451 55 Uddevalla

Flaggabonnemang

Med en abonnemangstjänst har du alltid tillgång till nya företagsflaggor exakt när du behöver dem. Vi lagerhåller och distribuerar dina flaggor och du får ytterligare fördelar som lägre inköpspris, bättre likviditet och leverans inom 24 timmar.

Fyll i formuläret till högerWebb, logistik & centrala lösningar

Vill ni kunna beställa ert marknadsmaterial till redan avtalat pris –när som helst, var som helst? Då har vi den perfekta lösningen för er med vårt beställningsssytem online!

Enkelheten ligger i att ni själva går in och anpassar ert marknadsmaterial till sina avtalade priser, ni beställer och får det levererat omgående till valfri adress. Produkterna i lösningen kan vara allt ifrån visitkort där uppgifter behöver ändras till att ni lägger en plockorder från vårt lager där vi har möjlighet att lagerföra redan färdigtryckta produkter åt er. Flera gånger per dag hämtas paketerade produkter för leverans ut till arbetsplatser som kontor, butiker och verkstäder.

Vår webb och logistik ger dig

  • Skalbar lagerlösning för dina expo-, tryck- och profilartiklar.
  • Tidseffektivisering, låt oss sköta allt så att du istället kan koncentrera dig på inkomstbringande aktiviteter i ditt företag.
  • Anpassade tryckmallar efter er grafiska profil, så som visitkort, brevpapper och beachflaggor.
  • Våra fantastiska produkter och priser direkt i en specialanpassad webbutik.

Skapa tryckfiler och beställ online när det passar er
Genom att skapa tryckfilen online tar beställaren själv kommando över ordern och sparar tid för administration och marknadsavdelning.

Vare sig det gäller vistikort eller vepor med kopplade bildbanker så skapar man enkelt tryckfilen helt enighet med företagets grafiska profil.

Garanterat att alla följer den grafiska profilen
Vid beställningen i webbutiken garanteras den grafiska profilen företaget slagit fast och inga avvikande profiler är möjliga att skapa.

Färger, typsnitt och mallar, allt byggs in.

Centrerad order ger bättre kontroll och kostnadseffektivitet
En centrering av ert inköp av marknadsmaterial ger er bättre konstandskontroll och kvalitetskontroll samtidigt som det sparar er pengar på både produktnivå och beställningsnivå.

Lager och logistik
Vi kopplar ihop webbutikslösningen direkt in till en effektiv lager- och logistiklösning därifrån ert marknadsmaterial skickas.

Genom att centrera lagerhållningen kan ni enkelt producera upp större kostnadsbesparande serier och sedan på avrop skicka ut det beställda antalet produkter dit ni önskar.