Kontakta oss

Du är välkommen att ringa, maila eller använda kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss.

031-383 46 00
info@olympus.nu


Göteborg

Tagenevägen 70B
425 37 Hisings Kärra

Uddevalla

Björbäcksvägen 6
451 55 Uddevalla

Flaggabonnemang

Med en abonnemangstjänst har du alltid tillgång till nya företagsflaggor exakt när du behöver dem. Vi lagerhåller och distribuerar dina flaggor och du får ytterligare fördelar som lägre inköpspris, bättre likviditet och leverans inom 24 timmar.

Fyll i formuläret till högerVårt miljöarbete

Vi på Olympus AB jobbar aktivt med miljöfrågor och – mål i alla led. Våren 2018 ökar vi medvetenheten hos våra kunder genom att aktivt presentera vårt miljösortiment som vi är stola över.

Vi vill vara med och påverka miljömedvetenheten i vår bransch samt öka miljömedvetenheten i vår bransch samt öka efterfrågan i flera led. Vi har idag många kunder som efterfrågar ”miljöprodukter” och vi inser att detta är framtiden.

En av våra största leverantörer jobbar aktivt med frågorna.

New Wave Group har en vision om hållbar tillväxt. Då är det viktigt att använda affärslösningar som inte endast är ekonomiskt gynnsamma, utan även hållbara ur ett socialt och miljömässigt perspektiv.

Corporate Social Responsibility (CSR) innebär företagets ansvarstagande i samhället, både med hänsyn till människa och miljö. Det omfattar exempelvis vårt arbete med att förbättra arbetsvillkor i produktionsländer, effektivisera transport och logistik samt använda material som är ekologiska eller miljömärkta.

Målsättningen är att maximera vår positiva effekt. Därför arbetar vi aktivt med att integrera hållbarhetsfrågorna i koncernens kärnverksamhet.

Du kan läsa mer om hur vi arbetar med miljö och etik i vår CSR-broschyr. Där har vi samlat all information om viktiga aktiviteter, samarbeten och målsättningar inför framtiden.

Se även våra miljökläder genom att klicka här.

Produktkataloger