Kontakta oss

Du är välkommen att ringa, maila eller använda kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss.

031-383 46 00
info@olympus.nu


Göteborg

Tagenevägen 70B
425 37 Hisings Kärra

Uddevalla

Björbäcksvägen 6
451 55 Uddevalla

Flaggabonnemang

Med en abonnemangstjänst har du alltid tillgång till nya företagsflaggor exakt när du behöver dem. Vi lagerhåller och distribuerar dina flaggor och du får ytterligare fördelar som lägre inköpspris, bättre likviditet och leverans inom 24 timmar.

Fyll i formuläret till högerProjekt - Stena Line

Projektledaren har ordet

Stena Line Scandinavia AB är en kund som vi har arbetat tillsammans med i många år och vi känner varandra väl vid det här laget.

Det började med att SLSAB valde att lägga sin storbildsproduktion hos oss i och med att vi hade konkurrenskraftiga priser och kunde montera banderollerna åt dem. Helt plötsligt blev det enkelt för SLSAB att börja med marknadsföring på stora banderoller, de tog fram tryckunderlagen och skickade det till oss och så tog vi hand om resten. Vi såg till att det levererades och monterades på utsatt tid.

Med tiden har samarbetet ökat och idag har vi hand om deras storbilder utmed Europavägarna i södra Sverige, vi ser till att de har give aways när de har event och mässor, reklamgodis och t.ex. beachflags. När det gäller fartygen har vi tagit fram reklammaterial för hela SLSAB flotta i Europa, t.ex. skyltar till shoparna ombord, golvdekaler, drinklistor. Ibland har vi även tagit fram speciallösningar, t.ex. tomtar i naturlig storlek som kan stå ombord med hjälp av ett litet stöd osv. Vepor för inomhusmiljöer är en annan produkt.

Jag tror att en av de största anledningarna till att SLSAB anlitar oss mer och mer är för att de tycker att det är enkelt att arbeta med oss. Ett samtal och vi tar fram förslag på det de vill ha. Den andra anledningen är att vi fixar mycket på kort tid, vi är flexibla och inser att SLSAB inte har tid att vänta utan när de behöver något är det snabba ryck som gäller och det ställer vi upp på. De litar helt enkelt på att vi gör det vi lovar!

Framtagna produkter till Stena Line