Kontakta oss

Du är välkommen att ringa, maila eller använda kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss.

031-383 46 00
info@olympus.nu


Göteborg

Tagenevägen 70B
425 37 Hisings Kärra

Uddevalla

Björbäcksvägen 6
451 55 Uddevalla

Flaggabonnemang

Med en abonnemangstjänst har du alltid tillgång till nya företagsflaggor exakt när du behöver dem. Vi lagerhåller och distribuerar dina flaggor och du får ytterligare fördelar som lägre inköpspris, bättre likviditet och leverans inom 24 timmar.

Fyll i formuläret till högerSocialt engagemang

Genom sponsring och aktivt samhällsengagemang vill vi bidra till bättre förutsättningar för alla i vårt samhälle.

Olympus bidrar till att olika organisationer, föreningar och samarbetspartner kan bedriva sina verksamheter där insatserna riktar sig mot barn, ungdomar och vuxna med målsättning att motverka utanförskap, sysselsättning, fattigdomsbekämpning och utbildning. Vi på Olympus tycker det är viktigt att alla är med och bidrar till socialt ansvar.

Zasp

Zasp startades 1989 med fokus på mikrolån efter idé från nobelprismottagarna Grameen Banks koncept från Bangladesh. Från mikrolån har arbetet kommit att omfatta även byggnation och drift av skolor, kliniker, brunnar och mycket mera. Vi ser det som en förmån att få hjälpa Zasp att med principen ”hjälp till självhjälp” ge stöd till de 270 000 människor som berörs av arbetet på plats.

BK Häcken

Som partner till BK Häcken via Club 1940, stöttar man BK Häcken i dess värderingar och visioner kring mångfald men även jobbet kring breddverksamheten. BK Häcken arbetar medvetet för att skapa en kultur där alla känner sig delaktiga och där alla ska kunna bidra med hela sin förmåga oavsett kön, nationalitet, etniskt ursprung, ålder eller sexuell läggning

Skärgårdens Sportklubb

Ung Företagsamhet

För oss är företagsamheten en av de viktigaste hörnpelarna i ett samhälle. Genom Ung Företagsamhet får gymnasieungdomar runt om, ifrån alla bakgrunder, lära sig att driva riktiga bolag på skoltid. Oavsett vilken väg de sedan tar i livet kommer de ha en stor del av företagsamheten med sig. Vår grundare Olle Nordbäck är vice styrelseordförande i Ung Företagsamhet i Göteborgsregionen.