Kontakta oss

Du är välkommen att ringa, maila eller använda kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss.

031-383 46 00
info@olympus.nu


Göteborg

Tagenevägen 70B
425 37 Hisings Kärra

Uddevalla

Björbäcksvägen 6
451 55 Uddevalla

Flaggabonnemang

Med en abonnemangstjänst har du alltid tillgång till nya företagsflaggor exakt när du behöver dem. Vi lagerhåller och distribuerar dina flaggor och du får ytterligare fördelar som lägre inköpspris, bättre likviditet och leverans inom 24 timmar.

Fyll i formuläret till högerOm oss

Olympus AB är idag ett av Sveriges största profilföretag och vi ingår som full member i en av Skandinaviens största profilkedjor New Wave Profile. I en bransch med över 2000 st företag så placerar vi oss väl bland de ledande. Vi växer stadigt och är idag ca 35 anställda och omsätter ca 70 miljoner kr.

På vårt huvudkontor i Uddevalla, har vi förutom butik och säljkontor även lager. Det vi gör själva är montering samt brodyr i mindre skala. Det ger trygghet och styrka när det gäller att leverera våra order i rätt tid och med högsta kvalitet. I Göteborg har vi säljkontor med utställning för kunder att besöka.

Vår styrka ligger i vårt engagemang för kunden och vår möjlighet att ordna flexibla lösningar utifrån ett specifikt kundbehov, allt från webshop, lager och logistik. Då vi är total leverantör av profil och presentreklam kan vi erbjuda allt från större gåvor till profil / arbetskläder / arbetsskydd, displaymaterial, giveaways, specialdesign etc.

Vi tar, med er hjälp, hänsyn till årets alla händelser och säkerställer att profilprodukterna uppskattas av både bärare och mottagare och att produkterna fyller sin funktion oavsett om det handlar om att förstärka varumärket på kort eller lång sikt. Vi hjälper till att förstärka logofärgerna och anpassa aktiviteter till både stor och liten budget.
Vår ambition och förhoppning är att hjälpa Er att synas, att stärka varumärkes upplevelsen. Därmed öka möjligheterna att få ut maximal marknadsföringskraft, som är syftet med varumärkesprofilering, att synas.

Vi är ISO-certifierade, både vad gäller kvalitet och miljö, vilket är ett plus i vår dagliga hantering av order, både för Dig som kund samt för vår egen säkerhet och kontroll.

Vårt mål är långsiktiga relationer och några kunder vi samarbetar med idag är... ELON Butikerna Sverige, Blomsterlandet Sverige, Euronics Norge & Sverige, Kia Motors Sverige, Volvo Penta, STC Gym, Orkla Care, Folkuniveristetet, Region Halland, Blå Stjärnans Djursjukhus, JOAB, Jotun Sverige, Mustad, Tanum Strand Hotell & Konferens, Metsä Tissue är några företag vi har närmare samarbete med, Vi har ca: 1200 köpande kunder i alla olika segment, mer eller mindre kända lokalt, nationellt eller internationellt.

Se Olympus presentation klicka här.


Olympus genom tiden

Olympus grundades 1992 i Uddevalla. Med visionen att stärka företag genom deras profilering.

2017 förvärvade familjeföretaget Perthon Group AB, Olympus AB. Perthon Group AB äger sedan tidigare bland annat R och S Gruppen Skandinavien AB med bifirmor som RS Gruppen, Studenttryck, LEA Produktion som alla är verksamma inom tryck, profilering, skylt/dekor och storformat, alla bolagsnamn är nu samlade under varumärket Olympus AB.

RS Gruppen grundades 2008 av den unga entreprenören Olle Nordbäck. Med stor beslutsamhet och visionen att bli ett av Sveriges ledande företag, inom profilreklam, började företaget att växa. Idag har RS Gruppen en stabil position med ett brett utbud av produkter och tjänster.
Som ett av Göteborgs äldsta skyltföretag förvärvades, 2011, LEA Produktion. LEA Produktion grundades 1992 och är specialiserade inom bildekor samt skylt och montage. Förvärvet av LEA Produktion gör att RS Gruppen får ett ben till att stå på och kan erbjuda ett bredare utbud av produkter till sina kunder. I maj 2016 gick LEA Produktion upp i RS Gruppen.

Bilder