Kontakta oss

Du är välkommen att ringa, maila eller använda kontaktformuläret för att komma i kontakt med oss.

031-383 46 00
info@olympus.nu


Göteborg

Tagenevägen 70B
425 37 Hisings Kärra

Uddevalla

Björbäcksvägen 6
451 55 Uddevalla

Flaggabonnemang

Med en abonnemangstjänst har du alltid tillgång till nya företagsflaggor exakt när du behöver dem. Vi lagerhåller och distribuerar dina flaggor och du får ytterligare fördelar som lägre inköpspris, bättre likviditet och leverans inom 24 timmar.

Fyll i formuläret till högerProjekt - Kataloger

Projektledaren har ordet

Vi har moderna produktionsanläggningar inom olika trycktekniker däribland heath-set, storformat i offset och digitaltryck.

Oavsett vilken tryckmetod som används kan du alltid lita på att du får kvalité, service och leveranssäkerhet rakt igenom. Vi tar ansvar för hela processen och som kund kan du lita på att det blir bra, till bra totalekonomi och känna trygghet i att vara kund hos oss på Olympus.

Enkelheten ligger i att ni själva går in och anpassar ert marknadsmaterial till sina avtalade priser, ni beställer och får det levererat omgående till valfri adress. Produkterna i lösningen kan vara allt ifrån visitkort där uppgifter behöver ändras till att ni lägger en plockorder från vårt lager där vi har möjlighet att lagerföra redan färdigtryckta produkter åt er. Flera gånger per dag hämtas paketerade produkter för leverans ut till arbetsplatser som kontor, butiker och verkstäder.

Utbud av framtagna kataloger